Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Розпочався марафон патріотичних звернень від випускників херсонського вишу (відео)

Херсон – це Україна. Городяни своєю громадянською позицією дають зрозуміти російським солдатам, що вони у міст небажані гості. Жителі виходять постійно на проукраїнські мітинги. Таку мужність і сміливість підтримують випускники Херсонського державного з різних куточків країни та з-за кордону. З відомої співачки Світлани Тарабарової розпочався флешмоб патріотичних зеврнень. Так, на своїй сторінц у Фейсбук ректор Херсонського державного університету Олександр Співаковський зазначив наступне:

«Херсонський державний університет – це більше 100 тисяч випускників, які створювали й створюють нашу історію та репутацію. Сьогодні спільнота ХДУ, як ніколи, об’єднана та патріотична. Задля підтримки наших прагнень перемоги, задля того, щоб увесь світ знав про те, що Херсонський державний університет з Україною в серці, гуманітарний відділ закладу започаткував марафон звернень від випускників, друзів, земляків!

Першою слова підтримки висловила наша землячка, яка не раз відвідувала наш університет, чудова співачка Світлана Тарабарова (TARABAROVA).

Разом – ми сила! Весь світ з нами! Україна переможе!».

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН