Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Новій Каховці команда волонтерів розносить хліб та продуктові набори тим, хто цього потребує

У Новій Каховці команда волонтерів розносить хліб та продуктові набори людям з інвалідністю, старим та самотнім мешканцям міста, – повідомляє інформаційне видання «Український Південь» з посиланням на Фейсбук-сторінку новокаховчанина Сергія Пантоненка.

«Двадцять п’ятий день окупації…

Відносно Харкова, Маріуполя, Ірпеня, Києва та інших міст, Нова Каховка живе стабільно тихо. Так, у місті чимало військових та блок-постів; по кілька разів на день за містом чутно потужні вибухи або автоматні черги, особливо сьогодні. З кожним днем росте гуманітарна криза. Багатство продуктів та брендів залишилося у довоєнних часах. А такі базові продукти як гречка, яйця, цукор, олія, дріжджі та ін. стали справжнім дефіцитом.

Майже з перших днів і до нині, команда волонтерів Молодь Церкви Різдва Христового продовжує розносити хліб та продуктові набори людям з інвалідністю, старим та самотнім мешканцям міста. Більшість з цих людей не те, що не здатні вистояти кількагодинні черги до напівпустих магазинів, вони зовсім не виходять з дому. Тому ви тільки уявіть ту щиру радість, яку вони проявляють нашими волонтерами…».

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН