Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Вулиці Нової Каховки стали порожніми, лунають постріли і чути рух техніки, – Сергій Хоменко

Депутат Новокаховської міської ради Сергій Хоменко повідомляє, що у них гинуть люди та інформує про ситуацію у місті:

«Шановні друзі! Кілька днів тому наше життя кардинально змінилося, вулиці міста стали порожніми, лунають постріли і чути рух техніки. Проблеми, які нас тривожили до цього, стали дрібними і неважливими. Головне зараз – зберегти життя та здоров‘я рідних і близьких людей!

Щиро дякую друзям з різних міст України, особливо з Дрогобича, за підтримку і пропозицію допомоги. Щиро дякую друзям з-за кордону, і особливо з Туреччини за щиру підтримку!

Сьогодні просто на вулицях нашого міста гинуть мирні люди, обстрілюють машини. Я вже переслав знайомим з Росії ці страшні відео і фото, і попросив їх розповісти їхнім друзям правду – правду про те, що це не просто спецоперація, а це знищення мирних жителів нашої країни!

Бажаю всім зберігати спокій, і щиро вірити в Перемогу!

(шибки в будинку тремтять від вибухів зараз)».

Поділитись публікацією

Один коментар

  1. Вначале было заигрывание РФ войск с украинцами. Впереди нашествия шли 18-20 летние “воины России”, и мы их жалели, возмущались, как это путин послал детей- пушечное мяско! А вот сейчас идут звери на охоту! Они не будут жалеть ни детей ни стариков! “Сьогодні просто на вулицях нашого міста гинуть мирні люди, обстрілюють машини.”
    Почему не взорван Антоновский мост?????? Железнодорожный мост? Мы видим как идут непрерывные колоны захватчиков в спину Николаеву, Киеву… Кто им дает прямую дорогу???? Почему не взрывали все мосты, дороги…почему никто не обстреливает колоны спокойно движущихся агрессоров? Сотни единиц движущейся техники….

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН