Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Російські військові хочуть взяти під контроль владу у Новій Каховці

Російські військові планують представити свого голову адміністрації Нової Каховки, людину, яка свого часу полюбляла під час реконструкції подій Другої світової війни переодягатись в форму офіцера німецької армії. Більше того, це людина, яка мала тісні стосунки з бізнес-колами півдня України та всеукраїнського рівня. Його прізвище, а також про наміри російських військових написав перший заступник голови Херсонської обласної ради Юрій Соболевський:

«Є інформація, що можливо вже сьогодні окупанти будуть представляти Володимира Леонтьєва головою адміністрації у Новій Каховці.

На російському телебаченні вже зробили анонс, що цей персонаж буде в.о. голови.

Підміна понять, брехня та маніпуляції — це частина політики окупантів і більше у них нічого немає. Декларуючи боротьбу з якимось фашизмом в Україні, вони «ставлять» людину з відвертими фашистськими поглядами. Чому б не використати його реальне фото і не показати по телевізору?

Коли ж вони нарешті зрозуміють, що Херсонщина проти фашистів, незалежно від того, в якій формі вони ходять. Використовують вони свастику або букву Z».

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН