Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Аптеки в Херсоні поповнюються медикаментами

У дописі на своїй сторінці у Фейсбуці фармацевтка Валерія Кисиленко поінформувала жителів стосовно наявних медичних товарів у аптеці «24 години» на вулиці Театральній.

«Працюємо. Двадцятий день. Вчора отримали перев’язку: бинти, вату, пелюшки та підгузники для дорослих, пластир. Також шприці та пристрої для інфузійних розчинів, що дають можливість продати ампули та флакони, яких маємо ще трохи. Не треба телефонувати та питати медикаменти, що ми продали 20 днів тому, бо ми маємо порожні полиці.

Люди приходять, дивляться, можливо щось сподобається та купують, бо в нас працює термінал. Є, практично в повному обсязі, презервативи та препарати проти імпотенції, тести для визначення вагітності, товари проти алкогольної залежності та куріння. Це вперше за мое життя, ці препарати лежать 20 днів без поповнення та їх достатньо.

Мазі, креми, та супозіторії знеболювальні, від захворювань шкіри, проти грибів, жіночіх та чоловічих хвороб, опіків, ран, для дітячої шкіри. Кількість зменшилась, але ще є.

Маленький асортимент вітамінів, гомеопатії, засобів проти глистів, препаратів для ротової порожнини. Та косметика, переважно лікувальна, для тіла, обличчя, ніг.

Лікарські трави трошки. Ефірні олії. Протигерпесні та декілька антибіотиків для шкіри. Пробіотик, один залишився, але гарний. Аптека “24 години” ім. лікаря Гаухмана В. Д. м. Херсон, вул. Театральна, 19. Телефон (0552)265790, 460165, +380953895578. Чекаємо на вас кожного дня з 9.00 до 15.00».

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН