Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Медики херсонської лікарні імені Євгена Карабелеша продовжують надавати медичну допомогу у складних умовах

14 березня, незважаючи на ситуацію в країні та місті, медичні працівники лікарні ім. Є. Є. Карабелеша продовжували надавати медичну допомогу всім, хто цього потребує, – повідомляє інформаційне видання «Український Південь» з посиланням на сайт Херсонської міської ради.

«Зокрема, у поліклініці № 1 у центрі міста пацієнти могли скористатися послугами діагностичної служби, мамографії, пройти диспансеризацію.

Так, протягом робочого дня у медичних підрозділах медичного підприємства 73 особи взяли участь у вакцинальній кампанії від Ковід-19.

В інших поліклініках близько 400 пацієнтів скористалися послугами сімейних лікарів, 230 з яких в онлайн режимі. «Вузькі» спеціалісти надали допомогу близько 100 пацієнтам. 30 осіб скористалися можливістю проведення перев’язок, маніпуляцій.

У дитячих поліклініках своя специфіка по наданню медичної допомоги. За необхідності маленькі пацієнти отримали необхідні фізіотерапевтичні процедури, послуги психолога.

До стаціонару лікарні поступило 13 пацієнтів. Яка б ситуація не складалася в обласному центрі, медики лікарні ім.Є.Карабелеша виконують свої професійні обов’язки, не без загрози для власної безпеки.

«Ми – лікарі. Наше завдання рятувати людей, їх здоров’я і життя, часом не зважаючи на власну безпеку. Сподіваємося на християнське співчуття з боку чужинців на нашій землі. Просимо, щоб пропускали швидкі допомоги за викликом і ставили себе на місце тих містян, які конче потребують термінової допомоги професійних медиків», – зауважують працівники лікарні».

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН