Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Херсоні з технічних причин компанія ХАКС не зможе вивозити побутові відходи

У Херсоні з технічних причин компанія ХАКС не зможе вивозити побутові відходи, – повідомляє інформаційне видання «Український Південь» з посиланням на Фейсбук-сторінку «ХАКС». У повідомленні йдеться про наступне:

«Шановні жителі сектору приватної забудови.

На жаль, впродовж двох найближчих тижнів з 11.03 по 25.03.2022 (включно) з технічних причин компанія ХАКС не матиме можливості направити екіпажі та спецтехніку компанії для вивезення побутових відходів, що утворюються в приватних домоволодіннях.

Просимо вас НЕ ВИНОСИТИ сміття та не створювати стихійних звалищ на вулицях міста! Це  епідеміологічно небезпезпечно! Це пряма загроза вашому здоров’ю.

Натомість, просимо вас СОРТУВАТИ відходи (https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=336738574916589&id=100057413471295 ) та тимчасово ЗБЕРІГАТИ на власному подвір’ї.

-органічні (вологі) відходи рекомендуємо компостувати на присадибній ділянці (https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=233383578585423&id=100057413471295)

-сухі відходи

-папір, картон – здавлювати та складувати в мішках в підсобних приміщеннях,

-пластикові пляшки, жестяні банки, коробки та інше пакування – полоскати від залишків вмісту, здавлювати та зберігати в мішках чи пакетах на присадібній ділянці чи в підсобних приміщеннях.

За першої можливості ми обовязково організуємо  вивезення твердих побутових відходів, про що повідомимо на нашій  сторінці .

Ми щиро сподіваємося на розуміння ситуації, вашу активну громадську  позицію та підтримку міста.

Бережіть себе та свої родини.

Лише спільно здолаємо труднощі.

З повагою, ХАКС».

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН