Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Третій президент України Віктор Ющенко звернувся до росіян

«Звернення до росіян, які читають і безумовно до орків, які принесли геноцид українській нації

Дещо про фронт і Дух!

Сьогодні дев’ятий день, як московсько-фашистські орки осипали Україну «ласкою та асвабажденієм».

У кожного українського покоління: чи то воно із XV, XVI, XVII … XIX, XX чи із XXI сторіччя – була своя свята мрія – бути вільними на своїй землі і мати власну Українську Соборну Незалежну Державу. В різні часи це вдавалось, інколи не вдавалось. У нас було безліч могутніх національних визвольних рухів, які мали великих лідерів і вірників.

Чи то в XVIII ст. Іван Мазепа, чи то в XX ст. Симон Петлюра, П. Скоропадський, чи то в роки Другої Світової – Степан Бандера, чи то в 60-90-ті роки – В. Чорновіл, Л. Лук’яненко та багато інших.

Тому Московія, залежно від часу, нас називала «мазепинцями», «петлюрівцями», «бандерівцями» – і це завжди була перша ознака існування потужнього і усвідомленого національного опору українців.

Сьогодні майже кожного із 42 млн. українців, що проживають на моїй рідній Сумщині, Харківщині, Чернігівщині, Одещині, Донбасі, Київщині не говорячи про західні і центральні території України називають орки-окупанти одним коротким словом – «бандерівці». Це перша ознака нашої єдності і цільності.

Це та точка, де дуже голосно хочеться сказати – «СЛАВА УКРАЇНІ»

Далі знову про фронт, Дух та совість.

На всіх українських фронтах за 7-м днів московської окупації за офіційними даними знищено більше 9 тисяч солдат і офіцерів ворога. Четвертий день український уряд звертається офіційно до уряду РФ і світового Червоного Хреста з однією вимогою:

          Вивезіть останки своїх солдат

          Передайте їх землі, яка їх породила

          Віддайте їм останки почесті – якщо не людські, то хоча б Божі!

У відповідь четвертий день … тиша!

Правда позавчора уряд РФ вперше за час російсько-української війни визнав кількість вбитих – 400 солдат. Це не правда. Їх набагато більше – додайте 0 і помножте на 3!

Друге:

Про що хочеться сказати московітам: ваші «доблесні» російські солдати –«асвабадітєлі» сьогодні ходять по українських селах, від хати до хати, як биті пси – випрошують та клянчать «яйко млеко», бо закінчилась за 7 днів навіть та смердюча, прострочена на 7 років провізія, видана російським Воєнторгом.

Гидко мені дивитися, як російські окупанти мародерствують і змітають із торгових полиць продуктових магазинів Запорізчини, Сумщини, Херсонщини – продукти харчування, призначенні для потреб населення.

Де ваша честь, «асвабадітєлі»? Де ваша велич, високе благородство? Де ті Альоші, які спасають маленьких дівчаток і хлопчиків від вогню і куль, ну і звичайно від Бандерівців? Це моє риторичне питання – серед орків честь не в пошані.

Такої зневаги до свого солдата не знає жодна армія світу!!! Тезис великого м’ясника Другої Світової – «Баби еще нарожают» – безжалісно живе сьогодні у вищому керівництві армії і держави РФ, хоча на календарі вже давно XXI сторіччя.

І ще одне на останок:

Чомусь більшість або, принаймні, багато з 200-от військово-полонених представляють околиці Росії. Я гадаю, не всі з них пальцем можуть показати на географічній чи політичній карті, де знаходиться Україна, яку вони прийшли захоплювати… Хлопці кайтесь – це не ваша війна.

На всіх українських фронтах російські орки втратили:

Танки – 251

Бронемашини – 939

Автотехніки – 335

Арт.системи – 105

ППМ – 60

Літаки – 33

Гелікоптери – 37

Гармати – 97

РСЗВ – 50

Ці цифри є співставними «а можливо навіть кратно співставлені» з втратами СРСР в одній із великих броне-танкових битв часів Другої Світової в липні 1943р. під Прохорівкою (втрачено 500 танків і артилерійських САУ). Сьогодні по всій Україні палає російська бронетехніка. Причому палає, як солома в серпні.

Мораль мого допису…

Після Другої Світової світ живе під гаслом – «Пам’ятаємо і не забудемо», а РФ – «Можем повторить».

Ну що ж – ви можете повторити… але тільки смерть і  зло, – світло світу не за вами і ви його ніколи не повторите.

Ми його повторимо разом із усім світом.

Думайте! Говорить! Кричіть!

Слава Україні

P.S. Ви дуже часто повторюєте, що ваша армія найкраща в світі. Ви дійно і сьогодні так думаєте?  Це правда?

Тоді ж яка у табелі боєздатності світу – українська армія, яка вас б’є у хвіст і гриву?

ПЕРША!!!

Ми дійсно перша армія світу. Тому що Міць і Силу армії вимірюють в першу чергу не кількістю танків, а силою Духу!!!», – повідомляє інформаційне видання «Український Південь» з посиланням на Фейсбук-сторінку третього президента України Віктора Ющенка.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН