Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

КНУ імені Тараса Шевченка продовжує свою діяльність, – Володимир Бугров

«КНУ імені Тараса Шевченка за свої майже 200 років припиняв свою діяльність лише двічі, і кожного разу — через росію.

Вперше — у 1847 році за наказом імператора, коли знищувалося Кирило-Мефодіївське товариство.

Вдруге — на початку ХХ століття, — «завдячуючи» більшовикам. Діяльність Університету відновилася лише в 1933 році.

Ми не подаруємо росії третій шанс. Університет продовжує свою діяльність.

Навіть під час воєнної агресії путінської росії. Навіть під час вимушених канікул. Навіть, коли Київ майже порожній.

Головні «віхи» цього тижня:

Проведено 2 онлайн-наради з керівниками усіх структурних підрозділів, обговорювали головні питання забезпечення життєдіяльності Університету під час війни.

Забезпечено виплати заробітної плати працівникам. Наразі активно працюємо над тим, щоб університету перерахували кошти для виплат соціальних стипендій для студентів і академічних стипендій для аспірантів.

Організовано зарахування на посади декілька сотень наукових працівників, які працюють над фундаментальними й прикладними дослідженнями.

Створено Штаб гуманітарної допомоги. Невпинно ведеться робота по збору й транспортуванню медикаментів, товарів першої необхідності для членів університетської спільноти.

24/7 консолідуємо наших закордонних партнерів для допомоги спільноті КНУ.

Поза кадром — години важкої роботи з ранку до ночі, координація роботи великої команди, яка працює у гібридному форматі: онлайн і офлайн. Емоції. Хвилювання.

Навіть попри війну та необхідність підтримувати життєдіяльність університету — досі доводиться боротися з фейками й дезінформацією, які ширять серед нашої спільноти. Деякі — «залітають» ззовні, деякі — «народжуються» в середині.

Але і це мине.

Константа цього тижня — віра у перемогу, віра в величне майбутнє України та Університету.

Наразі родина КНУ — по всіх теренах України. І в її серці — Києві. І з кожного, навіть найбільш віддаленого, куточка працівники віддано виконують свій обов’язок.

Вчитися. Викладати. Досліджувати. Забезпечувати освітній процес. Забезпечувати життєдіяльність Університету. Його безпеку. Його чистоту. Якість його освіти. Престижність у всьому світі.

Упродовж тижня відвідав чимало наших навчальних корпусів, гуртожитків, коледжів. Щоденно — працюю з командою в червоному.

Університет — працюватиме і житиме. Ми докладемо максимум зусиль.

Ми всі є сім’єю. КНУ — справжня родина.

Разом вистоїмо! Слава Україні!», – повідомляє інформаційне видання «Український Південь» з посиланням на Фейсбук-сторінку ректора Київського національного університету ім. Т. Шевченка Володимира Бугрова.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН