Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Лікарні у Херсоні працюють у посиленому режимі

Лікарні у Херсоні працюють у посиленому режимі, – повідомляє інформаційне видання «Український Південь» з посиланням на Фейсбук-сторінку першого заступника голови Херсонської обласної ради Юрія Соболевського.

«Сьомий день спротиву проти окупанта.

Багатогодинний захист наших територій відважними синами нашої землі.

В таких умовах плече помічі підставляє кожен. Ми самі бачимо наскільки нація зараз згуртована. І в цей момент хотів би висловити шану всім. І, особливо, ще одним героям сьогодення — нашим медикам.

Вони, як і збройні сили нашої держави,  стоять на передовій. Щоденно та щохвилинно рятують життя. Розриваються між наданням допомоги мирним жителям, адже хвороби та надзвичайні ситуації нікуди не зникли, та нашим військовим. Напруга шалена. Та вони, як і армія, вистоять.

Пишаюся дуже!

На сьогодні лікарні в місті стали ще й гуманітарними хабами. Тут можна отримати не тільки медичну допомогу. Завдяки ще одній потужній армії — нашим волонтерам. Їжа, одяг, медикаменти. Все тут.

Вдячний директорам лікарень та згуртованим колективам медиків. Ваша самоорганізація і відданість професії творять дива.

Зазначу, лікарні працюють! Швидка допомога — працює! Всі максимально ефективно та посилено виконують свою роботу. З перших днів війни вони рятують життя, оперують по декілька часів без сну і все заради однієї мети — перемога!

Окремо хочу подякувати директору обласної клінічної лікарні, депутату обласної ради, Віктору Короленко.

В лікарні є добре оснащене бомбосховище. Тут перебувать постійно 80 людей, з них 28 — діти. Задля комфорту проведено wi-fi та навіть є чим розважити дітлахів.

Дивлячись на те, як згуртовано ведуть себе наші медики, волонтери, та містяни, розумієш, що перемога обов’язково буде за нами. Бо за нами правда, і цю правду відстоюють наші ЗСУ!».

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН