Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Ігор Сирота: «Гідроенергетики спрямовують максимум зусиль та ресурсів на допомогу об’єднаним територіальним громадам у спільному протистоянні ворогу»

«Днями генеральний директор Укргідроенерго зустрічався з представниками ОТГ Канівщини, були обговорені потреби, узгоджено план дій та миттєво надані необхідні кошти для забезпечення громад Канева, Бобринців, Ліпляви. Додатково були забезпечені паливом, амуніцією та харчуванням бійці тероборони, ДСНС та поліція Канева.

Вчора аналогічну допомогу від генерального директора компанії отримала ОТГ міста Кам’янського, де розташована Середньодніпровська ГЕС.

У Світловодську, було забезпечено продуктами місцевий підрозділ ДСНС, поліція – паливом, тероборона – мішками з піском та системами зв’язку, харчуванням. Посильна допомога надається керівництвом Кременчуцької ГЕС й підрозділам тероборони Кременчуга.

Сьогодні, 2 березня, генеральний директор провів оперативну нараду на території Київської ГЕС у Вишгороді, а потім зустрівся з міським головою та представниками тероборони Вишгородщини. Ситуація тут складна, тож було узгоджено нові потреби та надано додаткову допомогу місцевим оборонцям.

Варто відзначити, що кошти, які використовуються на допомогу ОТГ та українській армії – це особисті кошти гідроенергетиків.

Крім того, сьогодні під час оперативної  наради, голова Наглядової Ради Укргідроенерго Валентин Гвоздій заявив про ініціативу перерахувати місячну винагороду на потреби оборонців України та запропонував членам НР долучитись. Така пропозиція була підтримана і керівництвом компанії. Тож було прийнято рішення, що заробітну платню за лютий генеральний директор, топ-менеджери компанії та члени Наглядової ради перерахують на потреби Збройних Сил України.

«Ми докладатимемо максимум зусиль для забезпечення наших захисників усім необхідним. Енергетики наразі тримають енергетичну оборону країни. Все буде Україна!», – говорить Ігор Сирота.

Гідроенерегетики і члени їх родин продовжують долучатись до лав тероборони в різних куточках України, допомагають захищати станції та міста. Колектив найбільшої гідрогенеруючої компанії України налаштований на подальшу підтримку бійців та боротьбу за Україну до повної перемоги над ворогом», – повідомляє інформаційне видання «Український Південь» з посиланням на повідомлення пресслужби Укргідроенерго.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН