Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Геннадій Лагута терміново звернувся до жителів Херсонщини

У Херсоні серед представників обласної влади, які виходять на зв’язок з журналістами, залишився голова Херсонської облдержадміністрації Геннадій Лагута, а також його заступники – Микола Якименко та Андрій Шибаєв, яких бачили та чули журналісти. Вони працюють та координують всі дії. Про це повідомляє інформаційне видання «Український Південь».

Важливо зазначити, що влада дієва. Але дуже мало координаційної інформації про те, куди мобілізуватися і чи видадуть чоловікам зброю.

«Шановні жителі Херсонщини! Наразі я зі своїми заступниками перебуває в Херсонській обласній клінічній лікарні. Поспілкувалися разом з Миколаєм Якименко, з Андрієм Шибаєвим з медичним персоналом, з анестезіологом, який чергував в цю тяжку і страшну ніч для нашої держави, області і міста. Ситуація непроста, але контрольована. Я дякую нашим медичним працівникам – вони справжні герої. Такі ж герої, як наші Збройні сили, герої Національної поліції, Національної гвардії, герої тероборони. Дякую вам.

Ще раз хочу наголосити, що команда Херсонської обласної державної адміністрації працює в штатному режимі, працює за нашими наказами, виконуючи свої функціональні обов’язки. Дякую всій команді облдержадміністрації.

Шановні жителі Херсонщини! Я ще раз прошу вас без паніки бути спокійними. Слідкуйте за інформацією лише на офіційних джерелах. Стосовно коментарів бойових дій буде інформація на нашому сайті, тому що наразі коментують тільки наші військові. І з мого боку це було б неетично робити. Не вірте фейкам», – наголосив голова Херсонської облдержадміністрації Геннадій Лагута у прямому ефірі.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН