Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Новій Каховці обговорюють підвищення енергоефективності систем водопостачання громад Херсонської області

«23 лютого у м.Нова Каховка відбувається друга зустріч представників територіальних громад, які є учасниками Проєктної групи «ВОДА», у ході якої розглядаємо основні стратегічні цілі в діяльності з удосконалення послуги та прогнозовані результати  в рамках даного проєкту.

Реалізація цього проєкту є важливою для нашого регіону, адже жителі деяких населених пунктів роками не отримують воду цілодобово.

Основною причиною такої ситуації є скрутне становище місцевих підприємств – постачальників води, діяльність яких ускладнюється високою вартістю електричної енергії та застарілістю обладнання.

Тож ми маємо на меті – підвищити енергоефективність систем водопостачання громад Херсонської області шляхом проведення реконструкцій об’єктів систем та запровадженням диспетчеризації з моніторингом енергоефективності.

Під час реалізації цього проєкту будемо спрямовувати свою роботу та створювати умови для подальшої цифровізації та організації віддаленого збору даних споживання води абонентами.

Захід проходить в рамках проєкту UNDP Ukraine / ПРООН в Україні в партнерстві з Херсонська обласна державна адміністрація при підтримці Уряду Великої Британії.

Рухаємося далі!», – повідомляє інформаційне видання «Український Південь» з посиланням на Фейсбук-сторінку заступника голови ХОДА з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації Павла Кулика.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН