Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Херсонці долучилися до Всесвітньої тихої акції «Ангели пам’яті»

«18 лютого, напередодні Дня Героїв Небесної Сотні, херсонці долучилися до Всесвітньої тихої акції  “Ангели пам’яті”, яка декілька років поспіль проводиться Херсонським обласним Палацом культури та громадськими активістами на Алеї Героїв незалежної України в м.Херсоні.

Цього року кількість учасників акції значно розширилися з ініціативи управління культури Херсонської міської ради та за підтримки підпорядкованих управлінню закладів –  мистецьких шкіл, закладів культури клубного типу та бібліотек-філій ХЦБС,  і охопила не лише центральні райони міста, але й селища Зеленівку, Петрівку, Богданівку, Сонячне, Приозерне, Комишани, Садове тощо.

Від покоління до покоління пам’ять про Героїв України,  – її Небесних Янголів, зберігатиметься у наших серцях.

Захід проводиться з 2014 року.

Дев’ятий раз відбувається тиха акція «Ангели пам’яті» по світу.

Ініціатори акції – відома українська співачка та громадський діяч Анжеліка Рудницька і «Територія А», які 2014 року започаткували символічну традицію поминати загиблих за Україну білими ангелами.

Щороку українці у всьому світі створюють тисячі витинанок із білого паперу, які символізують загиблих за Україну і нашу спільну болючу пам’ять та віру в перемогу світла над темрявою», – повідомляє інформаційне видання «Український Південь» з посиланням на Фейсбук-сторінку «Культура Херсона».

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН