Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Херсонців запрошують на перегляд романтичної комедії

«Заслужений артист України Сергій Кияшко всього на один вечір повернеться на рідну сцену. Лише 22 лютого у театрі Куліша відбудеться гастрольна вистава за участю артиста – добра комедія «Час кохати».

Ця історія — це зворушлива і забавна «іронія долі». Її сюжет простий — в одній квартирі «прикуті один до одного» живуть дві жінки, мати і донька. Одна вже наближається до завершення свого життя, друга — давно переступила вік, коли закохуються, створюють сім’ю, народжують дітей. Одній не дозволяє вийти в світ — інвалідний візок, іншій — бажання розділити з матір’ю її самотність.

Але раптом, в один прекрасний день, напередодні Нового року трапляється диво. Нічого чарівного або казкового, просто в їх життя втручається нова людина …

І цього було достатньо, щоб їх долі круто змінилися. Взаємовідносини між матір’ю і донькою, чоловіком і жінкою, сімейне життя, самотність, покарання за скоєний вчинок — теми, підняті автором.

Все можливо, якщо дозволити собі повірити в можливе щастя, якщо дуже любити людей і бути готовим до самопожертви заради порятунку іншого. Тепла, сповнена любові історія, яка допоможе дуже багатьом зігрітися від холодного життя, повірити в краще і ще раз переконатися в тому, що дива трапляються.

Це не казка для дорослих, це просто наше життя, розказане добрими людьми для добрих людей.

Вистава створена за п’єсою Надії Птушкіної «Поки вона вмирала». Режиссер — Тетяна Губрій. Продюсер — Тетяна Єдемська і театральне агентство ТЕ-АРТ.

Окрім нашого земляка, на сцені ви побачите народну артистку України Світлану Золотько та заслужених артисток України Олесю Жураківську і Віталіну Біблів», – повідомляє інформаційне видання «Український Південь» з посиланням на повідомлення пресслужби Херсонського театру ім. Миколи Куліша.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН