Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У відділі реєстрації місця проживання Олешківської громади розгорівся скандал

У відділі реєстрації місця проживання Олешківської громади розгорівся скандал – працівники вважають Крим Російською Федерацією. Жителька громади обурена таким випадком і вимагає звільнення інспектора паспортного столу, а міський голова Олешок Євген Рищук спробував розібратися в ситуації, запевняючи, що ця відповідальність за розробниками програми для ЦНАПу.

«Не шукайте чорного кота в темній кімнаті. Тим паче що його там НЕМАЄ ! КРИМ БУВ, Є І БУДЕ УКРАЇНСЬКИМ. Це не обговорюється. Після розмови зі старостою, діловодом, Аліною Дідик та вивчивши ситуацію  можу надати інформацію.

1.Староста Карпенко Юрій є патріотом України та найкращим старостою в громаді. 2.Те що сталося – це недолуга похибка. 3.Всі похибки виправлено і Аліні відразу видали довідку, яка є правильною. 4.Вже завтра СБУ зробить висновки, чому програма, яка встановлена та працює у всіх ЦНАПах України видає саме такі дані. 5.Вже завтра під відеокамеру буде показано, як заповнюється довідка та які дані видає. 6.Аліні рекомендую не робити шоу через деякі сайти, не думати про односельців негативно і не палити їхні хати. Ніхто не знімає з себе провини за неуважність працівників старостату. Тож висновки зроблені , винні понесуть покарання. КРИМ НАШ !!! СЛАВА УКРАЇНІ !!!», – повідомляє інформаційне видання «Український Південь» з посиланням на допис міського голови Олешок Євгена Рищука у соцмережі.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН