Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У селі на Херсонщині запрацювали дві камери відеоспостереження

«У Надеждівці в центрі села вже запрацювали дві камери відеоспостереження.

Встановлення камер – то власна ініціатива старости села Олександра Івченка.

«Це був вимушений захід, адже невідомі почали трощити вивіску « “Я люблю НАДЕЖДІВКУ» в центрі села. – говорить Олександр Івченко. –  Також неадекватна поведінка деяких мешканців громади біля дитячого майданчика.  В центрі села в урни почали зносити  залишки від приготування їжі; лушпиння від картоплі, буряка, капусти , ця поведінка  людей змусила задуматись про відеоспостереження на цих об’єктах.

Коштів на придбання камер та їх встановлення не було. Тому, я звернувся за допомогою до небайдужих мешканців, депутатів, до в.о. селищної голови Олени Козачек. Вдячний, що люди відгукнулися та спільними зусиллями ми змогли купити дві камери та необхідне обладнання для їх встановлення. Вдячний Сергію  Зарембі та Миколі Тимінському за знижки на товари».

Всього витратили близько 6 тисяч гривень: дві камери, блок, праця фахівців, кабель, кріплення.  Фінансово допомогли Харламов В., Повод А.А., Козачек О.Д.

«Дуже хочу ще поставити декілька камер відеоспостереження в селі, щоб бачити, хто викидає сміття в заборонених місцях, хто хуліганить».  – ділиться думками Олександр Івченко», – повідомляє інформаційне видання «Український Південь» з посиланням на інтернет-видання «bilozerka.info».

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН