Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Великих Копанях жителі облаштовують дитячі майданчики (фото)

«У Великокопанівській громаді не вщухає громадська активність у співпраці з місцевою владою. Мешканці села Великі Копані встановили гойдалки для своїх дітей.

У селі Великі Копані на розі вулиць Жовтнева та Робоча продовжує кипіти робота над створенням майданчика сімейного відпочинку. Так, 12 лютого 2022 року, тут місцеві жителі встановили дитячі гойдалки. Ця діяльність відбулася в рамках проєкту «Дозвілля для дітей стає доступнішим з новим дитячим майданчиком», який було профінансовано минулого року Великокопанівською сільською радою. Сільська рада закупила гірку, балансир та подвійну гойдалку.

Нагадаємо, що у серпні 2021 року Великокопанівська сільська рада оголосила конкурс проєктів для громадян вартістю до 50 тис. грн, в якому могли взяти участь всі мешканці Великокопанівської громади віком від 14 років, та виграти кошти на реалізацію своєї ідеї. Одним, із трьох підтриманих проєктів, які було підтримано конкурсною комісією для фінансування, був проєкт «Дозвілля для дітей стає доступнішим з новим дитячим майданчиком». На нього було виділено з місцевого бюджету 50 тис. грн.

Мешканці села намагаються будь-яким способом створювати місце для відпочинку більш комфортним. Цього разу, місцевий житель Дудкін Олександр Васильович виготовив власноруч 3 лавки, які встановили на майданчику.

Великокопанівська сільська рада вдячна всім, хто вже долучився до покращення життя у громаді, та закликає інших бути активнішими, брати участь в подальших конкурсах для громадян, ініціювати та реалізовувати власні ідеї», – повідомляє інформаційне видання «Український Південь» з посиланням на Фейсбук-сторінку Великокопанівської територіальної громади.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН