Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Депутат облради звернувся до жителів Херсонщини з закликом єднання

«Українці вміють гуртуватися, вміють відстоювати свою державу!

Звернемо погляди в історію!

Наші пращури-козаки безстрашно йшли на бій з ворогом за свою країну,  не жаліючи свого життя! Чого вартий лише приклад славнозвісного кошового атамана Костя Гордієнка, який відверто виступав проти московського гніту, відмовившись  присягати російському царю Петру I та відстоюючи права і вольності Війська Запорозького.

Пройшли роки, а Україна здобула незалежність, як того прагнув кошовий отаман.

Ми гідні правнуки своїх дідів!

Часто буваю на передовій, і зараз постійно на зв’язку з нашими бійцями, відчуваю, їх дух – міцний, вони боронитимуть РІДНУ УКРАЇНУ до останнього. За час незалежності Україна зуміла виховати своїх кіборгів, безстрашних воїнів, благословенні їх матері, які проводжали своїх синів  на захист країни.  Якщо завтра повномасштабна  війна, про яку говорить міжнародна спільнота, ми згуртувавшись підемо воювати за свої родини, за нашу українську землю.

І саме це удесятерить наші сили, аби подолати ворога.

Вдячні світові за підтримку, але впевнений, що захист наших кордонів – це справа  кожного з нас.

Ми змінились з 2014 року. Зміцніла  і наша українська армія, її озброєння та вишкіл.

П’ятий Президент України Петро Порошенко разом зі своєю командою дав старт становленню Збройним Силам України,  які тепер служать своєму народу, готові стати на його захист у будь-яку хвилину.

Ми, українці, згуртуємось, підступний ворог не страшний,  бо він прийде на чужу землю.

Нікуди за кордон від’їжджати не збираюсь, тут моя команда, сім’я, діти, готовий відразу стати в ряди територіальної оборони. Українці переможуть!», – повідомляє інформаційне видання «Український Південь» з посиланням на Фейсбук-сторінку депутата Херсонської обласної ради від партії Європейська Солідарність Ігоря Йосипенка.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН