Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У запорізьких будинках продовжується заміна комунікацій

Управителі запорізьких будинків наводять лад на прибудинкових територіях, обслуговують та ремонтують житловий фонд. Так, фахівці КП «Запоріжремсервіс» сьогодні завершують заміну інженерних мереж холодного водопостачання у будинку по вулиці Алмазній, 47 у Заводському районі міста, – повідомляє інформаційне видання «Український Південь» з посиланням на сайт Запорізької міської ради. У повідомленні йдеться про наступне:

«Жителі 3 та 4 під’їздів будинку №47 по вулиці Алмазній нарікали на низький тиск подачі холодної води у своїх квартирах. Відповідну скаргу адресували керуючій компанії «Запоріжремсервіс». Представники підприємства у свою чергу провели обстеження об’єкту та включили будинкові трубопроводи 3 і 4 під’їздів у план на заміну. Вчора розпочали роботи, під час яких замінили близько 36 погонних метрів труб холодного водопостачання.

– Для заміни використовували пластикові труби. Їх встановили замість старих чавунних, які вже були забиті та зношені. Що, звичайно, перешкоджало проходженню води трубами. Роботи виконували у підвалах 3 та 4 під’їздів. На час заміни довелося тимчасово призупинити мешканцям холодне водопостачання. Про що ми попередили їх напередодні. За добу наша бригада впоралася і сьогодні у мешканців цих під’їздів вже буде і вода, і нові труби, – розповіла менеджер-управитель КП «Запоріжремсервіс» Наталія Рябко.

Для робіт задіяли 3 слюсаря-сантехніка та одного зварювальника виробничого підрозділу КП «Запоріжремсервіс».

У планах керуючої компанії на поточний рік стосовно цього будинку – заміна водостічного трубопроводу».

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН