Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

КПВВ «Чонгар» відвідала делегація на чолі з головою парламенту Естонії (фото)

9 лютого КПВВ «Чонгар» з офіційним візитом відвідала делегація естонських парламентарів на чолі з Президентом Рійкікогу (однопалатного парламенту) Юрі Ратасом. Разом з колегами на адмінмежу з ТОТ АР Крим завітали народні депутати України, – повідомляє інформаційне видання «Український Південь» з посиланням на сайт Генічеської міської ради. У повідомленні йдеться про наступне:

     

«Супроводжували делегацію заступники голови Херсонської облдержадміністрації Микола Якименко і Андрій Граділь, а також перший заступник голови Херсонської обласної ради — керівник виконавчого апарату Юрій Соболевський. Від Генічеської МТГ участь у зустрічі взяла заступник міського голови Ірина Попова. Присутніми також були голова Генічеської РДА Сергій Олефіренко з заступниками Юрієм Коцегубовим та Гульнарою Бекіровою.

     

Про діяльність КПВВ «Чонгар» естонському спікеру розповів Постійний Представник Президента України в Автономній Республіці Крим Антон Кориневич. Делегація пройшла до лінії перетину, де Юрі Ратас поставив Антону Олександровичу кілька уточнюючих питань. Зокрема, він цікавився процедурою перетину і наявністю провокацій з кримського боку.

     

Зайшовши до будівлі, де знаходиться рентген-сканер, яким перевіряють багаж тих, хто перетинає адмінмежу, спікер поцікавився, скільки було виявлено зброї. За словами прикордонників, відколи працює апарат, у поклажі вони знайшли 3 одиниці зброї та 8 набоїв.

     

Після того Президенту Рійкікогу та іншим гостям показали ЦНАП, розповівши про його роботу. Гість поцікавився, як швидко громадяни можуть тут оформити паспорт та інші документи.

Закінчився візит прес-конференцією Юрі Ратаса, Антона Кориневича та інших членів делегації. Запитання гостям ставили представники обласних і загальноукраїнських ЗМІ».

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН