Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Херсонських журналістів запрошують на пресконференцію до театру

Про це повідомляє інформаційне видання «Український Південь» з посиланням на повідомлення пресслужби Херсонського театру ім. Миколи Куліша. У повідомленні йдеться про наступне:

«Шановні журналісти!

Запрошуємо вас у п’ятницю, 11-го лютого, о 16:00 у ХОАМДТ ім. М.Куліша на пресконференцію!

Театр готує для херсонців нову унікальну прем’єру – імерсійну виставу-меню для театральної вечері «Вічність і ще один день». Автор п’єси – сербський письменник, класик світової літератури ХХ століття, творчість якого пов’язана з появою гіперлітератури – Милорад Павич.

Під час пресконференції ви першими побачите уривок з майбутньої прем’єри  «Вічність і ще один день». Режисер вистави розкриє вам секрети робочого процесу над виставою, розповість про її унікальність, а саме про можливість вибору фіналу, який обиратимуть саме глядачі! Всього 100 місць! Задіяна вся будівля театру: глядацька зала, велика сцена, сцени «На сцені», «Під дахом», «Під колом» та театр-кафе!

Спікерами на пресконференції будуть:

Головний режисер ХОАМДТ ім. М.Куліша, заслужений діяч мистецтв України Сергій Павлюк;

Генеральний директор-художній керівник Херсонського обласного академічного музично-драматичного театру ім. М.Куліша, народний артист України, голова Євразійської театральної асоціації Олександр Книга».

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН