Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Колектив Новокаховського міськводоканалу відзначив 45-річчя заснування

1 лютого 2022 року, виповнилося 45-років з дня заснування одного з найбільших комунальних підприємств нашої громади – КП «Міський водоканал».
Комунальні блага стали настільки звичними, що ми не замислюємося, якою важкою працею забезпечується стабільна робота комунального господарства.
На зображенні може бути: 2 людини та у приміщенні
У цей святковий день хочеться подякувати за клопітку та вкрай необхідну працю працівникам КП «Міський водоканал» м. Нова Каховка. Кожен з них щоденно працює задля того аби мешканці нашої громади мали необхідні зручності та комфортні умови життя.
На зображенні може бути: 1 особа та у приміщенні
Попри всі негаразди, саме завдяки їх самовідданій праці, працьовитим рукам та професіоналізму населення забезпечується водою та підтримуються у робочому стані об’єкти водопровідного та каналізаційного господарства.
На зображенні може бути: водойма та дерево
Бажаємо кожному працівникові підприємства міцного здоров’я, добра, благополуччя, затишних осель, мирного неба над головою, професійних успіхів і нових трудових здобутків, миру й злагоди в сім’ях, здійснення всіх життєвих планів і сподівань! Нехай вам завжди вистачає професійної майстерності, досвіду та витримки для виконання завдань задля якісного обслуговування громадян!
Перший заступник міського голови Олег Тарабака,
директор КП «Міський водоканал м. Нова Каховка» Віктор Замковий,
комунальні підприємства та громадськість міста
Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН