Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У херсонських дитсадках вихованці створюють на підвіконнях мініферми (фото)

Про це повідомляє інформаційне видання «Український Південь» з посиланням на сайт Херсонської міської ради. У повідомленні йдеться про наступне:

«У Херсонському ясла-садку №37 вважають, що здорове харчування – це тема, про яку потрібно говорити змалку. Наряду із вживанням у садочку корисних продуктів з квасолі, зеленого горошку, сочевиці та страв з їх вмістом, у вигляді гарнірів або самостійних страв, таких як: «Фалафель», «Пюре з бобових», «Бобові у сметанному соусі», «Бобові з цибулею» вихованці закладу мають можливість спостерігати за процесом пророщення вітамінізованих культур створюючи зелені мініферми на підвіконнях.

Малята разом з вихователями висаджують квасолю, часник, горох, сочевицю, пшеницю урізноманітнюючи цим знання про здорове харчування, спостерігають за процесом росту і фазами розвитку рослин, проводять дослідницькі експерименти. Також маленькі дослідники мають змогу під час прийому їжі покуштувати деякі пророщені рослини і своїм прикладом вчать батьків вживати корисні рослини вдома, які є джерелом вітамінів взимку».

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН