Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Хортицькому районі Запоріжжя тривають роботи з утилізації новорічних дерев

Про це повідомляє інформаційне видання «Український Південь» з посиланням на сайт Запорізької міської ради. У повідомленні йдеться про наступне:

«Підрядна організація розпочала роботи на внутрішньоквартальній території будинків по Хортицькому шосе, 20 та на вулиці Маршала Судця, 7.

У середині січня мешканці багатоповерхівок почали активно позбуватися неодмінного атрибуту нещодавніх новорічно-різдвяних свят – ялинок. Роботи з вивезення та переробки ялинок проводяться підрядною організацією, яка перемогла у відкритих торгах на закупівлю послуг з вивезення гілля, у тому числі й ялинок.

– Ялинки відвозяться на складську базу підрядної організації, де за допомогою дробильної машини їх переробляють на тріску та складають на вантажну машину для подальшого транспортування на полігон твердих побутових відходів. Звертаюсь до мешканців району з проханням залишати дерева після свят на сміттєвих майданчиках, не кидати їх де завгодно. Адже так нам зручніше їх збирати, щоб потім комплексно вивезти ялинки для утилізації, – зазначив голова Хортицької районної адміністрації Олександр Пшеничний».

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН