Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Миколаєві піднімуть прапори напередодні зимових Олімпійських ігор

Про це повідомляє інформаційне видання «Український Південь» з посиланням на Фейсбук-сторінку «Медиатусовка Николаева». У повідомленні йдеться про наступне:

«У п’ятницю, 4 лютого, у Пекіні стартують 24-ті за рахунком зимові Олімпійські ігри. А 1 лютого, напередодні великого спортивного свята, у багатьох українських містах буде піднято Державні прапори України та прапори Національного олімпійського комітету України.

У Миколаєві урочиста церемонія відбудеться у вівторок, 1 лютого, о 15:00 на Соборній площі біля будівлі мерії. Її учасниками стануть зірки світового спорту, переможці та призери Олімпійських ігор, а також юні спортсмени, які ще мають штурмувати спортивні вершини. Олімпійці піднімуть прапори, а вітальні слова скажуть керівники Миколаївської області та міста Миколаєва.

Нагадаємо, що за медалі у Пекіні боротимуться 45 українських атлетів. Серед них і миколаївський фрістайліст Олександр Абраменко, який чотири роки тому на Іграх у Південній Кореї завоював для України єдину медаль – золоту! Всього ж на зимових та літніх Олімпіадах миколаївці та вихованці миколаївського спорту здобули 16 медалей, у тому числі шість золотих!».

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН