Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Великій Лепетисі провели для дітей новорічний квест

Про це повідомляє інформаційне видання «Український Південь» з посиланням на сайт Великолепетиської громади. У повідомленні йдеться про наступне:

«29 грудня гуртківці еколого-натуралістичного напрямку ЦДЮТ врятували новорічний настрій, а саме допомогли знайти ялинкові іграшки, які викрала Колючка. 

Вихованці виконуючі різні завдання квесту змогли відслідкувати  прикраси. Їм довелось розшифрувати код від замкненої скриньки, відновити слова і скласти з ними оповідання, запам’ятати розташування шашок та відтворити його на іншій дошці, відгадати зниклу цифру та навіть заспівати новорічні пісні. 

Дітки з задоволенням виконували різноманітні завдання, а відшукавши іграшки – дружньо прикрасили головну ялинку закладу та запалили новорічні вогні. По закінчені квесту дітки отримали невеличкі солодкі подарунки.

Працівники КЗ «Великолепетиський центр дитячої та юнацької творчості» щиро вітають вихованців та їх рідних з новорічними святами. Миру, злагоди, оптимізму, натхнення та творчості. Цінуємо кожного з вас!».

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН