Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На Одещині через негоду зросла кількість автопригод

Про це повідомляє “Український Південь” з посиланням на відділ комунікацій поліції Одещини. Від початку тижня у регіоні панує негода. На дорогах ускладнено рух через ожеледицю, що спричинило чимало автопригод. На слизькій дорозі застряють автіки, потрапляють в кювети на узбіччях та схилах.

Так в Арцизькій міській громаді автомобіль з’їхав з дороги в поле між селами Кам’янське та Главани і застряг у снігу. Визволяли його поліцейські.

На в’їзді в Кодиму група реагування патрульної поліції допомогла кермувальнику великогабаритного Renault, що прямував з Одеси в Загнітків і забуксував на схилі. Щоб виштовхати вантажівку довелося залучати трактор міськради.

На трасі Арциз-Вознесенськ застряг мікроавтобус, намагаючись роз’їхатися з вантажівкою, з’їхав з дороги й застряг у полі. Майже півтори години чоловік чекав на допомогу, бо не мав зв’язку. На поміч прибула група реагування патрульної поліції з Арциза, яка патрулювала територію обслуговування. Поліцейські напоїли чоловіка гарячим чаєм і знайшли в найближчому селі трактор та навантажувач, аби витягти бус на дорогу.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН