Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Рішення конкурсної комісії по проведенню конкурсу на посаду директора КНП “Херсонська міська стоматологічна поліклініка”

Конкурсна комісія, на засіданні, яке відбулося 23.12.2021, вирішила:

 – Оприлюднити оголошення про проведення Конкурсу на зайняття посади  директора комунального некомерційного підприємства «Херсонська міська стоматологічна поліклініка» Херсонської міської ради.

– Призначити друге засідання друге засідання конкурсної комісії  на 01.02.2022, на 15.00 год., у приміщенні адмін. будівлі Херсонської міської ради та її виконавчих органів (м. Херсон, пр. Ушакова, 37), для розгляду заяв та доданих до них документів, поданих претендентами.

– Призначити третє засідання конкурсної комісії на 08.02.2022 на 15.00 год. у приміщенні адмін. будівлі Херсонської міської ради та її виконавчих органів       (м. Херсон, пр. Ушакова, 37), для розгляду конкурсних пропозицій, поданих претендентами.

– Призначити четверте засідання конкурсної комісії,  15.02.2022, о 14.00 год., у приміщенні малої зали адмін. будівлі Херсонської міської ради та її виконавчих органів (Ушакова, 37, м. Херсон), для заслуховування  конкурсних пропозицій учасників Конкурсу, проведення з ними співбесіди та визначення переможця Конкурсу.

Джерело – Херсонська міська рада.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН