Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Зимовий бал відбувся в Аграрно-Економічному університеті (відео)

Одна з найяскравіших традицій Херсонського Аграрно-Економічного університету, а також нашого південного міста, – зимовий бал. Через карантинні обмеження минулого року захід не проводився, але традиція повертається і студентські пари знову закружляли, заврожуючи рухами і граціозністю.

Зимовий бал – витончене, грандіозне і неперевершене за масштабами дійство, яке викликає незабутні емоції гостей і змушує тремтіти серця дебютантів. Повернення традиції зимового балу стало справжнім святом для нашого південного міста. Тема цьогорічного балу – 4 пори року.

Підготувати таке масштабне дійство, тим більше за короткий час- не легко, але не дивлячись на труднощі, бал провели на високому рівні. Вишукані леді та джентльмени, які заповнили залу, до заходу готувалися ретельно. Традиційний благодійний аукціон цьогоріч дивував лотами.

Мета організаторів балу – створити казку і в них це отрималося. Дивовижна атмосфера, створена вишуканою музикою, під ритми якої народжувався кожен танок, об’єднала всю університетську родину. А на завершення балу – фото на згадку про такі теплі миті.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН