Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

До держбюджету надійшов майже мільярд гривень з доходів запорізьких бізнесменів

З початку року представники бізнесу регіону спрямували до державного бюджету 946 мільйонів гривень податку на прибуток. Порівняно з аналогічним періодом минулого року запорізькі підприємства та установи збільшили сплату на 203 мільйони гривень або на 27 відсотків.

Більшу частину надходжень забезпечили платники м. Запоріжжя – 649 мільйонів гривень, мелітопольські і веселівські суб’єкти господарювання направили до держбюджету 113,5 мільйона гривень, бердянські  та приморські – 72,4 мільйона гривень, вільнянські та новомиколаївські – 24,6 мільйона гривень, пологівські, більмацькі та розівські – 22 мільйона гривень, токмацькі і чернігівські – 18,2 мільйона гривень, оріхівські та гуляйпільські – 13,3 мільйона гривень, енергодарські, кам’янсько-дніпровські та великобілозерські – 11,4 мільйона гривень тощо.

На даний час у Запорізькій області нараховується 582 платника податку на прибуток.

Нагадуємо, наказом Міністерства фінансів України від 04.06.2021р. №317 змінено форми податкової декларації з податку на прибуток підприємств та додатки до неї. Оновлену декларацію за звітний 2021 рік необхідно подавати починаючи з 1 січня 2022 року.

Пресслужба

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН