Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

В дитячій школі мистецтв у Новій Каховці відбулося театралізоване дійство «Від Миколая до Різдва»

Про це повідомляє інформаційне видання «Український Південь» з посиланням на сайт Новокаховської міської ради. У повідомленні йдеться про наступне:

«Яскраве театралізоване дійство «Від Миколая до Різдва» відбулося 22 грудня 2021 року у КЗ «Новокаховська дитяча школа мистецтв» (директор Галина Ходос). На свято завітали вихованці та викладачі школи аби створити чудову атмосферу новорічно-різдвяних свят.

Захід розпочався з цікавої театралізованої вистави «Від Миколая до Різдва», яку підготували учні 4 театрального класу театру «Колібрі» (керівник – Олена Тюкалова). У сюжеті постановки була відтворена українська народна традиція про знамениту різку під подушку неслухняним дітям від Святого Миколая.

Після театрального дійства викладачами та учнями школи був підготовлений та виконаний чудовий концерт, який складався із музичних, вокальних, хореографічних та театральних номерів. Музична зала була тематично оформлена традиційною виставкою робіт учнів школи до зимових свят під назвою «Вечорниці». Неймовірна гра юних акторів та музичне виконання творів залишили у глядачів приємні враження і веселий настрій.

До дітей на свято завітали міський голова Володимир Коваленко та начальник відділу культури і туризму Наталія Зарудна. Наприкінці заходу Володимир Іванович подякував артистам, викладачам, батькам за чудову атмосферу святкового заходу і привітав присутніх з прийдешнім Новим роком та Різдвом Христовим, побажавши всім здоров’я, злагоди та миру. Традиційно кожний учасник заходу отримав солодощі від міського голови.

Дякуємо директору школа Галині Ходос, режисеру заходу Олені Тюкаловій, звукооформлювачу Олександру Гребенюку, всім артистам, викладачам за організацію та участь у Новорічному дійстві «Від Миколая до Різдва». Вітаємо зі святами та бажаємо всього найкращого у Новому 2022 році!».

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН