Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Студент з Нової Каховки Марк Ващишин отримав іменну президентську стипендію (відео)

У цьому семестрі Новокаховського гуманітарного інституту університету «Україна» вдалося повністю виконати навчальний план, підвищити показники і успішність студентів. Марія Пшенична, декан факультету управління та адміністрування соціально-правових та інформаційних технологій, розповіла: «Ми отримали чималу кількість позитивних результатів.

Скарбничка досягнень Новокаховського гуманітарного інституту поповнилася лише впродовж останнього семестру близько 20 сертифікатами з підвищення кваліфікації наших професорсько-викладацьких кадрів. Два педагоги встигли завоювати два перших місця в загальнодержавному освітньому проєкті «Викладач нового часу».

Це означає, що ми реально готові працювати і покращувати свої навички. Не поступаються даному темпу і студенти. Нещодавно відбулося нагородження іменними стипендіями Президента Університету “Україна” Петра Таланчука кращих студентів навчального закладу. І саме наш новокаховчанин, студент 4 курсу спеціальності Право Марк Ващишин отримав іменну президентську стипендію, з чим ми його вітали».

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН