Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Білозерці відбувся футбольний турнір серед юнаків і дівчат

Про це повідомляє інформаційне видання «Український Південь» з посиланням на інтернет-видання «bilozerka.info». У повідомленні йдеться про наступне:

«19 грудня на базі Білозерського ЗПЗСО ім. О.Я, Печерського пройшов турнір   відкритої  першості Білозерської КДЮСШ з футболу серед юнаків 2008-2011 р. н.

В турнірі брали участь команди юнаків і дівчат Білозерської КДЮСШ 2008, 2009, 2010, 2011 р. н., команда Велетенської громади та Киселівки. Шість команд були поділені на дві підгрупи. Переможці підгруп в фінальній частині виборювали чемпіонство, другі місця  в підгрупах боролися за третє місце, а команди, що зайняли треті місця, в підгрупах вирішували між собою долю п’ятого місця в турнірі.

Інтрига відбулася в підгрупі, де зіштовхнулися команди  Білозерської КДСШ та команди з  Велетенської громади. Різниця забитих і пропущених м’ячів виявилася однаковою. Долю путівки грати за перше місце вирішували з допомогою пенальті. Переможцями виявилися велетенці.

В підсумку:

І місце виборола Білозерка 2009р. н.,

ІІ місце здобула команда Велетенської громади,

ІІ місце дісталося команді Киселівської громади,

ІV місце отримала Білозерка 2010р.н.,

V місце зайняла Білозерка 2008р.н.,

VІ місце належить Білозерці 2011р.н.

Хлопчаків для побиття  на турнірі не було, кожна гра супроводжувалась шаленою самовіддачею футбольною майстерністю. Учасники змагань були нагороджені грамотами і солодощами. Вже не в перший раз дякуємо подружжю Савченко  Дмитру і Людмилі за спонсорську допомогу в проведенні турнірів. Також дякуємо директору школи А. І. Власюку за те, що дозволяє використовувати спортзал для змагань і тренувального процесу».

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН