Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Великолепетиській громаді вирішують долю Лікарняної аптеки

Про це повідомляє інформаційне видання «Український Південь» з посиланням на Фейсбук-сторінку голови Великолепетиської громади Максима Колокота. У повідомленні йдеться про наступне:

«Вчора жителька нашої громади Ольга Мильченко  адресувала мені звернення щодо подальшої долі Лікарняної аптеки. Хочу подякувати за небайдужість та донести інформацію стосовно даного питання до усіх, кого воно також хвилює.

На сьогодні селищна рада не має юридичного права розпоряджатися відповідним закладом та втручатися в його роботу. Адже засновником Дочірнього підприємства «Лікарняна аптека» є  Комунальне підприємство «Великолепетиська лікарня». Ще навесні разом з керівництвом лікарні ми обговорювали питання можливої передачі прав засновника селищній раді. Проте жодних відповідних звернень від лікарні не надходило.

Погоджуюся, що наявність згаданої аптеки та її діяльність, у тому числі за різними пільговими програмами, насправді є дуже значимим і необхідним надбанням для усієї Великолепетиської громади. Днями я зустрічався з керівником Лікарняної аптеки, яка доповіла про ситуацію, що склалася на сьогодні.

Також ми підготували лист і керівництву Великолепетиської лікарні з проханням надати роз’яснення щодо ситуації, яка склалася з аптекою. Зокрема, хочемо дізнатися повну інформацію про перспективи існування підприємства, причини, які призвели до складного становища, а також про прийняті заходи по недопущенню закриття підприємства.

Отже ми розуміємо складність ситуації, тримаємо це питання на контролі та намагатимемося зробити все, аби заклад і надалі функціонував та розвивався.

У подальшому про хід цього питання буду повідомляти. Дякую за небайдужість та  звернення».

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН