Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Білгород-Дністровська дитячо-юнацька спортивна школа отримала 7 спортивних човнів (фото)

Про це повідомляє інформаційне видання «Український Південь» з посиланням на сайт Білгород-Дністровської міської ради. У повідомленні йдеться про наступне:

«До відділення веслування на байдарках і каное Білгород-Дністровської ДЮСШ з миколаївського заводу-виробника доставили сім спортивних човнів з веслами – чотири каное та три байдарки.

Матеріально-технічна база цього відділення, яке виховало таких відомих спортсменів як чемпіонка України Анастасія Тодорова та чемпіон світу Микола Виходцев, не поповнювалося багато років. Наразі тут займається більше 60 дітей, яких тренують Анатолій Осипенко та Надія Бурцева. Човни олімпійського зразка дадуть можливість проводити тренування та підготовку спортсменів до змагань на більш високому рівні.

П’ять спортивних човнів придбані за рахунок міського бюджету, ще два з’явилися за сприяння депутата Одеської обласної ради Олександра Денисенка.

Цього дня водну станцію відвідав міський голова Віталій Граждан, який оглянув приміщення та територію, де займаються юні спортсмени, поспілкувався з тренерами та обговорив з ними подальші перспективи розвитку спорту та, зокрема, відділення веслування та каное у Білгороді-Дністровському».

 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН