Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

В Азовському продовжується капітальний ремонт майбутнього дитсадка (фото)

Про це повідомляє інформаційне видання «Український Південь» з посиланням на сайт Генічеської міської ради. У повідомленні йдеться про наступне:

«В Азовському триває капітальний ремонт будівлі корпусу № 2 ЗЗСО, де має запрацювати дитячий садок. На черзі до нього перебувають близько 70 дітей.

8 грудня на місце проведення робіт з робочим візитом виїхав Генічеський міський голова Олександр Тулупов разом з першим заступником Андрієм Євстратовим і заступником Вадимом Васильчуком.

За словами Олександра Тулупова, завдяки допомозі народного депутата України Володимира Іванова з державного бюджету надійшли 3 мільйони гривень. Це дало можливість почати ремонт. Міська рада теж візьме участь у цьому процесі, профінансувавши ремонт котельної.

«Треба буде виконати додаткові роботи, які зразу не були заплановані, – розповів міський голова. – Крім котельної, треба буде зробити павільйон, доріжки, додаткове освітлення».

Наразі у залі будівлі демонтовано підлогу, але головні роботи йдуть на даху. Працівники підрядної організації з Берислава встановлюють балки і крокви.

Староста Юрій Кукса, який ознайомлював керівництво громади з ходом робіт у майбутньому дитсадку, також показав алею поряд. Кілька десятиліть до цього там росли бур’яни, нині ж після оранки трактором висаджено деревця.

«Саджанці знайшли самі, – розповів староста. – Окультурили, підрізали і посадили. Фінансово не витрачались. Основна витрата – людська праця. Її було дуже багато».

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН