Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Великокопанівській громаді з’явився ще один спортивний осередок (фото)

Про це повідомляє інформаційне видання «Український Південь» з посиланням на сайт Великокопанівської громади. У повідомленні йдеться про наступне:

«На розі вулиць Жовтнева та Робоча села Великі Копані встановлено спортивні тренажери та волейбольний майданчик, а для безпечного перебування відвідувачів майданчик загороджено. Його створено завдяки партнерській діяльності громадськості, місцевих депутатів, Великокопанівської сільської ради, комунального підприємства «Великокопанівське» та громадської організації «АКТИВНА ЖІНКА» з Британською Радою у рамках проєкту «Спорт стає доступнішим для всіх».

«Дуже багато людей, техніки та коштів було залучено для створення спортивного осередку. Близько 75 тис. грн коштів донорів, з місцевого бюджету та мешканців села знадобилося для реалізації задуманого. Я вдячна всім, хто долучився до впровадження спільної ідеї. На досягнутому не зупиняємося і плануємо доповнювати майданчик лавками, спортивними та гімнастичними елементами для мешканців різного віку», – поділилася своїми планами депутатка Анна Довженко.

Відкриттям цього осередку стала перша гра з волейболу для мешканців села Великі Копані. У День Збройних Сил України чоловіки провели товариський матч, який завершився нічиєю.

Спільними зусиллями створено доступне для всіх місце для заняття спортом, покращення свого здоров’я та проведення вільного часу.

Проєкт «Спорт стає доступнішим для всіх» реалізується за підтримки Британської Ради в рамках Проекту «Активні громадяни» та за сприянням Фонду «Об’єднання».

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН