Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Вознесенівському районі демонтували понад 70 МАФів

За 2 роки виконавчий комітет Запорізької міської ради прийняв 103 рішення про усунення наслідків порушень правил благоустрою території міста Запоріжжя у Вознесенівському районі, — повідомляє інформаційне видання «Український Південь» з посиланням на сайт Запорізької міської ради. У повідомленні зазначено наступне:

«Пріоритетним завданням відділу економічного розвитку та підприємництва районної адміністрації  є спонукання суб’єктів господарської діяльності, об’єкти яких підлягають демонтажу, самостійно провести комплекс заходів та прибрати незаконні споруди, не витрачаючи бюджетні кошти.

Завдяки злагодженій роботі працівників відділу суб’єкти господарської діяльності самостійно демонтували 49 об’єктів, що значно заощадило бюджетні кошти, які потрібні для проведення демонтажних робіт у всьому місті.

У разі відмови підприємцями виконувати такі рішення виконкому міськради до роботи стає комісія для організації і координації робіт з усунення наслідків порушень правил благоустрою на відповідній території. До складу такої комісії входять працівники відділу районної адміністрації спільно з директором КП «Побутовик».

У Вознесенівському районі загалом демонтовано більше 70 незаконних МАФів.         

Демонтаж об’єктів є дуже відповідальним процесом, який передбачає взаємодію між районною адміністрацією та іншими структурами, такими як КП «Запоріжміськсвітло», працівники якого допомагають знеструмити такий об’єкт, Управління Національної патрульної поліції, Вознесенівський районний відділ Національної поліції, офіцери яких допомагають з перекриттям вулиць на момент виконання демонтажних робіт, супроводом демонтованого об’єкта до місця зберігання, а також забезпечують охорону правопорядку під час здійснення робіт. 

Таким чином працівниками районної адміністрації виконано понад 70% рішень виконкому. Роботи щодо усунення наслідків порушень правил благоустрою на території Вознесенівського району продовжуються».

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН