Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Спортсмени гандбольної команди «Дніпрянка» отримали нагороди

Заступник голови Херсонської обласної ради Юрій Соболевський разом із керуючим справами облради Павлом Александровим та начальником управління фізичної культури, молоді та спорту облдержадміністрації Віталієм Вибранським відвідали тренувальне заняття херсонської «Дніпрянки», яка виступає в жіночій Суперлізі чемпіонату України з гандболу, — про це повідомив сам Юрій Соболевський у соцмережі.

«Завітали до спортсменок неспроста. По-перше, дізнатися більше про підготовку команди до матчів, а також про проблемні питання, які виникають під час участі в чемпіонаті.

Сьогодні вже писав про те, що облрада готується до бюджетної сесії. У проєкті облбюджету-2022 закладені видатки на діяльність Центру Олімпійської підготовки з гандболу. Також плануємо спрямувати кошти на оновлення спортивної інфраструктури. Спортивна інфраструктура Херсонського фахового спортивного коледжу в місті та його скадовська філія, де здебільшого тренується команда, в наступному році мають бути реконструйовані в межах програми Президента України «Велике будівництво».

По-друге, відзначити жіночу гандбольну команду «Дніпрянка» Почесною грамотою обласної ради, а також кращих гравців команди, членів Національних збірних команд України з гандболу та пляжного гандболу, майстрів спорту України – Тетяну Чорнявську та Анну Дябло.

Звісно, персональними подяками нагородили і їх тренерів – Бориса та Михайла Милославських.

Завжди говорив про те, що підтримка спорту – один із пріоритетних напрямків розвитку Херсонщини. Тож, працюємо над й надалі задля того, аби ця галузь впевнено “стояла на ногах”», — йдеться в повідомленні.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН