Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

До відповідальності будуть притягнуті громадяни за незаконне знесення чотирьох дерев у Білгороді-Дністровському

За інформацією начальника дільниці озеленення міського центру «Благоустрій» Олесі Голодок, 1 грудня інспектори відділу контролю з питань благоустрою Департаменту житлово-комунального господарства та капітального будівництва міської ради, разом з працівниками поліції, прибули за адресою вул. Молодіжна,70, де приватною особою проводились роботи по незаконному знесенню дерев (тополі).

За попередньою інформацією, роботи по знесенню чотирьох дерев велись без наявності дозвільних документів, які надаються міським центром «Благоустрій» за погодженням з екологічною службою.

Представниками відділу контролю з питань благоустрою Департаменту житлово-комунального господарства та капітального будівництва міської ради по даному факту складені адміністративні протоколи про притягнення до відповідальності за порушення Правил благоустрою (Кодексу чистоти) міста Білгорода-Дністровського. В свою чергу, працівниками Білгород-Дністровського відділу поліції зібрані пояснення та ведеться розслідування по даному факту.

Білгород-Дністровська міська рада

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН