Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Консультативна місія Європейського Союзу в Україні запустила в Одесі проєкт «Діалог з питань безпеки громад»

Це, по суті, платформа для обговорення важливих і актуальних для регіону проблем та прийняття рішень щодо їх вирішення, в якому братимуть рівноправну участь представники правоохоронних органів і громадянського суспільства, а також інші зацікавлені сторони – представники органів державної влади, місцевого й суддівського врядування та інші.

Перше засідання одеської діалогової платформи відбулося вчора, 24 листопада, на базі регіонального представництва КМЄС в Одесі. Участь у ньому взяли начальник представництва Раймондс Дейчманіс, старший радник з питань правоохоронної діяльності Покас Георгіос, керівник відділу належного врядування Кірстен Йоппе, старший радник з питань державного управління Інто Гаудсміт, експерт з питань державного управління Надія Третяк, тимчасово виконуючий обов’язки начальника Головного управління поліції в Одеській області Олександр Гостіщев, т.в.о. начальника Управління патрульної поліції Дмитро Хмарук, доценти кафедри кримінального процесу Одеського державного університету внутрішніх справ Дмитро Лісніченко та Ігор Федоров, представники громадського суспільства та місцевого самоврядування.

Учасники засідання обговорили результати регіональних соціологічних досліджень КМЄС та Нацполіції, проаналізували думку людей щодо безпеки та топ-порушень в районі свого проживання, наскільки громадяни задоволені роботою поліції, довіряють їй та готові співпрацювати з нею.

«Ми повністю змінюємо роботу з громадами і втілюємо безпекові проєкти, основуючись на запитах людей. «Діалог з питань безпеки громад» допомагає зрозуміти, що безпека в мікрорайоні, місті, регіоні залежить від всіх, хто там живе, і без взаємодії між собою діла не буде», – наголосив т.в.о. очільника поліції Одещини Олександр Гостіщев.

Учасники домовились проводити такі зустрічі регулярно, наступного разу – у січні 2022. Тема для обговорення – безпека на дорогах.

Відділ комунікації поліції Одеської області

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН