Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Діти з Нової Каховки здобули призові місця на фестивалі-конкурсі мистецтв «Лиманські зорі»

Нещодавно у місті Миколаїв відбувся IV Міжнародний відкритий багатожанровий фестиваль-конкурс мистецтв «Лиманські зорі», який проходив у дистанційному режимі за підтримки Міністерства культури України, Управління культури, національностей та релігій Миколаївської облдержадміністрації, Департаменту освіти і науки Миколаївської облдержадміністрації.

Учні комунального закладу «Новокаховська дитяча школа мистецтв» Слушаєв Микита та Білолипецький Матвій (викладач Наталія Тишкова) прийняли участь у конкурсі в номінації «Інструментальне мистецтво» (фортепіано). Учні виступали з наступною програмою: Слушаєв Микита виконав твір M.Шмітца «Powell-Power-Boogie» (категорія «джаз»), а Білолипецький Матвій в дуеті із Слушаєвим Микитою представили суддям твір Б.Чайковського під ред. С.Поддубного – фрагмент з музики до к/ф «Одруження Бальзамінова» (категорія «класика»).

За рішенням журі усі учасники конкурсу здобули призові місця та отримали відповідні нагороди. Вітаємо Слушаєва Микиту, який отримав диплом лауреата II ступеню у ІІІ віковій категорії та фортепіанний дует у складі Білолипецького Матвія і Слушаєва Микити, які отримали диплом лауреата II ступеню у ІІІ віковій категорії.

Щиро вітаємо викладача та її талановитих і наполегливих учнів, бажаємо нескінченного натхнення та творчості!

Новокаховська міськрада

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН