Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Таврійську провели робочу зустріч з представниками галузей освіти та культури

Про це повідомили на сайті міської ради. 28 жовтня, міський голова Таврійська Микола РІЗАК провів нараду з керівниками закладів освіти, культури, спорту та охорони здоров’я. У нараді взяли участь  заступник міського голови Таврійська Анатолій БІЛИЙ, начальник Відділу освіти, культури, молоді і спорту Володимир БАРСУК, генеральний директор Центру первинної медико-санітарної допомоги міста Таврійська Микола ГУМЕНЮК, 

Керівники звітували про підготовку до опалювального сезону, про хід вакцинації, організацію дистанційного навчання у освітніх закладах.

Міський голова подякував колективам, які прийняли виважене рішення та 100-відсотково вакцинувались від коронавірусної інфекції. Генеральний директор ЦПМСД Микола ГУМЕНЮК інформував учасників наради про організацію щеплень на території громади. Центр повністю забезпечений вакцинами, експрес-тестами, проводяться ПЛР-тести. Кількість бажаючих вакцинуватись зростає з кожним днем. Медичні працівники рекомендують продовжити навчання у школах дистанційно.

Директори ліцеїв, гімназій та початкової школи доповіли про те, як відбувається онлайн-навчання та про заходи щодо організації безпечного простору на територіях своїх закладів. На виконання доручення міського голови підготовлені матеріали до екологічної інспекції щодо коронування та спилу аварійних дерев на територіях дошкільних та освітніх закладів Таврійської громади. Керівники закладів культури доповіли про проведення запланованих заходів та роботу в умовах карантинних обмежень.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН