Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На Херсонщині реалізовують екологічну ініціативу «Зелена країна»

Триває сезон висадки дерев. Це гарна нагода долучитися до екологічної ініціативи Президента України «Зелена країна». У рамках заходу за 3 роки планується висадити 1 мільярд нових дерев, а за 10 років площу лісів збільшити на 1 мільйон гектарів.

«Інформацію про кількість та місця висадження сіянців надали 27 територіальних громад. Тож усім іншим громадам потрібно посилити роботу в цьому напрямку», – зазначив директор Департамент захисту довкілля та природних ресурсів Херсонської ОДА Олександр Ставнійчук

Ці дані збираються для внесення до спеціального сайту zelenakraina.gov.ua, родробленого Держлісагентством. Тут кожна людина зможе відслідкувати хід висаджування лісу по окремим регіонам. Наразі наповнення веб-ресурсу триває.

Крім того, кожен охочий може долучитися до громадської акції «Створюємо ліси разом» та зареєструватися на висадку в обраному лісгоспі. Це абсолютно безкоштовно.

Необхідно лише заповнити форму реєстрації на сайті «Зелена країна» та звернутися в обласне управління Держлісагентства або у найближчий лісгосп.

Херсонська ОДА

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН