Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

65 тисяч вакцинацій здійснили в одній з лікарень Херсона

Мобільні бригади КНП «Херсонська міська клінічна лікарня ім.Є.Є.Карабелеша» на всіх пунктах щеплень провели 65552 вакцинації. З них однією дозою щеплено 39 110 осіб, двома – 26 442.

Вакцинація — це єдиний ефективний спосіб захистити себе від коронавірусної хвороби. Отримуючи інформацію з достовірних офіційних джерел, не всі громадяни приймали рішення вакцинуватися, дехто все ж вагався. Комусь потрібно було порадитися, комусь побачити наочний приклад на своїх рідних і знайомих, які тяжко переносили захворювання та не завжди одужували.

У лікарні Є.Є. Карабелеша зауважують, що тривалий час херсонці ігнорували запрошення на вакцинацію. Мовляв, «дармовий сир тільки у мишоловці»: вакцина доступна, безоплатна, щеплення добровільне. Й населення зволікало зі щепленнями. Та минув час – ситуація з захворюваністю на COVID-19 ускладнювалася й набула катастрофічних розмахів. Відповідно влада почала вживати радикальних заходів і це вплинуло на громадську свідомість.
Доброю новиною є те, що багато людей, які спочатку вагалися, змінили свою думку. На це почасти вплинули обмеження в суспільстві, але здебільшого самі люди більш бережно почали ставитися до власного здоров’я та життя.

Херсонська міська рада

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН