Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Запорізькій області балковий міст через Дніпро обіцяють відкрити цього року

У Запоріжжі, за програмою «Велике будівниутво», потужними темпами зводять автотранспортна магістраль через Дніпро у м. Запоріжжя.

Вже цього року підрядники обіцяють повністю відкрити проїзд балковим мостов, що веде з правого берега Дніпра на острів Хортиця. Зараз мостобудівниками проводяться роботи з бетонування другої захватки плити проїзду естакади з боку Хортицького району (Споруда№3-н), довжиною 38, 5 п.м. Для чого планується використати майже 230 куб.м бетону. Процес влаштування залізобетонної плити проїзної частини Споруди №3-н складається з бетонування 8-ми захваток, загальною протяжністю 381,5 п.м. Паралельно з цим, на Споруді №5-н (з’їзд з балкового мосту на о. Хортиця) проводяться підготовчі роботи до бетонування останньої ділянки плити проїзної частини, а саме: 8-ї та 9-ї захваток, загальною довжиною 53 п.м.

Повністю закінчити будівництво запорізьких мостів будівельники обіцяють у другій половині 2022 року. Щоб встигнути в терміни, роботи тривають цілодобово, а понад 500 осіб працюють у три зміни.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН