Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

В одній з олешківських шкіл замінили систему опалення

Про це повідомляє Олешківський міський голова Євген Рищук:

– т Комунальний заклад “Олешківська спеціалізована школа І-ІІІ ст. №2 з поглибленим вивченням іноземних мов” Олешківської міської ради.

Усі ми пам’ятаємо в якому стані була передана школа 2 із Олешківської райради до Олешківської ОТГ. На жаль , як для мене так і для жителів громади, ця школа постраждала більше від інших. Багато в нашій громаді «ПАТРІОТІВ».

Я особисто був ініціатором звернення в правоохоронні органи, тому що впевнений , що винуватий повинен нести відповідальність. Але !!! То все уже в минулому, а ми живемо і будемо жити МАЙБУТНІМ !!!

Ще влітку був розроблений проект на термомодернізацію будівлі школи 2. В проект увійшли : ПОВНА ЗАМІНА СИСТЕМИ ОПАЛЕННЯ , БУДІВНИЦТВО НОВОГО ШАТРОВОГО ДАХУ та УТЕПЛЕННЯ СТІН БУДІВЛІ. Вартість реалізації проекту – 21млн грн.

На жаль в бюджеті ОТГ ми маємо тільки 7млн (освітня субвенція) , яких вистачило на заміну СИСТЕМИ ОПАЛЕННЯ.

Постає питання : ДЕ ВЗЯТИ ЩЕ 14 млн , щоб закінчити реалізацію проекту , щоб школа 2 стала ТЕПЛОЮ ТА КРАСИВОЮ? Скажу відразу : ЗАРПЛАТНІ МЕРА НЕ ВИСТАЧИТЬ !!!

Один із моїх обов’язків , як голови ОТГ, це пошуки та залучення фінансів в громаду. Я це робив раніше , коли ще був депутатом облради та заступником голови ОГА. Я знаю і вмію це робити, хоча це ДУЖЕ НЕ ЛЕГКО , а якщо чесно то НЕЙМОВІРНО ТЯЖКО !!!

Результат : термомодернізація ШКОЛА 1, дах школи в КОСТОГРИЗОВО , система опалення школи в Костогризово, термомодернізація школи в Раденскому, дах спортзалу СТАДІОНУ СТАРТ, 2 футбольні майданчики в Школах 1 та 4, вуличне освітлення в селах КОСТОГРИЗОВО та ПІДСТЕПНЕ, ЦНАП в В Копані,дах школи в В Копані і іще багато проектів по всій області .

Гроші були і на термомодернізацію школи 2 та 4 ще 2 роки тому, але голова РАЙРАДИ так хотів відкатів , що коли їх не отримав зробив все , щоб цього не сталося. Зараз він депутат в нашій ОТГ і дуже «піклується» за нас з вами.

Я РОБЛЮ ВСЕ , щоб 14 млн , яких не вистачає на ПОВНУ ТЕРМОМОДЕРНІЗАЦІЮ ШКОЛИ 2 були виділені із Державного бюджету. Для цього у мене є БАЖАННЯ, СИЛИ, ЗВЯЗКИ і саме головне ! ПІДТРИМКА ЖИТЕЛІВ МІСТА, принаймі тих хто вірить мені та в мене, тих хто хоче розвитку та процвітання !!! Я не підведу !!!

P.S. ВІДРАЗУ ЯК БУДЕ ВИРІШЕНІ ПРОБЛЕМИ ВСІЄЇ УКРАЇНИ З ПОСТАВКОЮ ГАЗУ, В ШКОЛІ 2, ЯК І В ІНШИХ ЗАКЛАДАХ ОСВІТИ ОТГ БУДЕ РОЗПОЧАТО ОПАЛЮВАЛЬНИЙ СЕЗОН…

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН