Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Проект реконструкції проспекту Ушакова розробляють у Херсоні

Про це йшлося на зустріч міського голови Ігоря Колихаєва з представниками компанії EKSI Consulting за участю в.о. заступника міського голови Юрія Стельмашенка. Під час неї обговорювалася можливість залучення потенційних інвесторів до втілення різноманітних проєктів будівництва у Херсоні.

Міський голова Ігор Колихаєв запропонував гостям кілька напрямків, які б могли їх зацікавити.

У ході зустрічі представники компанії EKSI Consulting вирішили розглянути у рамках співпраці реконструкцію проспекту Ушакова. Вони виявили зацікавленість щодо сприяння розробці, будівництву та фінансуванню цього проєкту.

Реконструкція проспекту Ушакова відбуватиметься «від фасаду до фасаду» з ремонтом дорожнього покриття, перенесенням комунікаційних мереж на зелені зони, облаштуванням велодоріжок, тротуарів, проведенням освітлення та відновлення зелених зон. У місті вже створена з цього питання робоча група.

«Ми будемо дуже раді, якщо ви зайдете в наше місто, створите тут нові робочі місця. Тому визначайтеся щодо співпраці та якнайшвидше розпочинайте роботу, щоб не було втрачено час, – зауважив міський голова Ігор Колихаєв, – якщо ми хочемо разом зробити місто кращим, то зробімо!»

Курувати цей напрямок робіт буде в.о. заступника міського голови Юрій Стельмашенко.

Херсонська міськрада

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН