Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Управлінням охорони здоров’я на Миколаївщині займатиметься нова людина

У середу, 20 жовтня, заступник голови Миколаївської облдержадміністрації Юрій Гранатуров представив новопризначеного начальника управління охорони здоров’я облдержадміністрації Максима Безносенка.

Максим Безносенко був призначений розпорядженням голови Миколаївської облдержадміністрації Віталія Кіма від 19.10.2021 № 304-рк. 

«Все життя та біографія Максима Петровича – це праця на благо людей у сфері охорони здоров’я. Він має науковий ступінь, вчене звання кандидат медичних наук зі спеціальності «Онкологія», заслужений лікар України з 2016 року. Загальний стаж роботи 20 років, що дозволяє сказати, що він може займатися організацією охорони здоров’я на професійному рівні. Тому, вітаємо нового очільника і бажаємо йому сил та витримки», – зазначив Юрій Гранатуров.

У свою чергу, Максим Безносенко висловив сподівання, що рівень надання медичних послуг у Миколаївській області буде зростати та зазначив, що тільки командною робою цього можна досягти.

«Від себе я гарантую відкритість та конструктивний підхід до будь-яких ситуацій», – звернувся до присутніх Максим Безносенко.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН